Google Drive'daki belirli bildirimleri susturma

Google Drive'daki belirli bildirimlerin nasıl susturulacağı Jack Wallen, Google+ ve Google Fotoğraflar için Google Drive bildirimlerinin nasıl susturulacağını gösterir, böylece daha az kesinti ile çalışabilirsiniz.

Bütün gün Google Drive'dayım. Ve belirli şeylerin bildirimlerini almayı takdir etsem de, gerçekten güncellenmeyi umursamadığım bazı hizmetler var. Özellikle Google + 'da neler olup bittiğiyle ilgilenmiyorum.

Okunmalı Bulut

  • 2020'de bulut bilişim: Güvenlik, AI, Kubernetes, daha fazlası hakkında tahminler
  • On yılın en önemli bulut gelişmeleri
  • Hizmet olarak en iyi masaüstü (DaaS) sağlayıcıları: Amazon, Citrix, Microsoft, VMware ve daha fazlası
  • Bulut bilişim politikası (TechRepublic Premium)

Beni yanlış anlamayın, bir noktada anladım. Dürüst olmak gerekirse Google + 'nın bir sonraki büyük sosyal şey olacağını düşündüm. Bunun yerine, bu tür zihin ve ilgi alanlarıyla bağlantı kurabileceğiniz bir yer haline geldi, ancak artık onunla uğraşma eğiliminde değilim.

Maalesef Google, Google + 'ya olan zevkimi kaybettiğimi fark etmedi ve hizmetten gelen bildirimleri gördüğümde ısrar ediyor. Aynı şey Google Fotoğraflar için de geçerlidir. Yakın zamanda bir fotoğraf yüklediğimi veya yeni bir gif veya bellek bulunduğunu bilmeme gerek yok. Sadece çalışmak istiyorum.

Bu yüzden, o kadar çok bildirimde bulunana kadar bu bildirimlerin yığılmasına izin vermek yerine, hepsini bir kerede bıraktığımda sürücümü bataklığa uğratmak yerine, bu bildirimleri susturmayı tercih ederim. Bunu nasıl yaptın? Aslında çok basit.

Sana göstereyim. Google Drive'ı açın ve bildirim zili simgesini tıklayın. Bu açılır pencereden dişli çark simgesini tıklayın. Artık hem Google+ hem de Fotoğraflar için Açma / Kapama düğmelerini görmelisiniz. Hizmetlerin birinden veya her ikisinden gelen bildirimleri devre dışı bırakmak için bunları Kapalı konumuna kaydırın.

Bu bildirimleri Google Drive'da susturmak için yeterli olan tek şey budur. Bununla ilgili iyi olan şey, bir takım arkadaşının paylaşılan bir belgeyi düzenlediği gibi önemli bildirimler almanıza engel olmamasıdır. Google akıllıca oynadı ve ana Google Drive bildirim açılır menüsünden devre dışı bırakabileceğiniz bildirimleri sınırladı.

Diğer bildirimleri susturmak istiyorsanız, Google ortamındaki bazı araçlar (E-Tablolar gibi), Araçlar menüsünden bildirim kurallarını yönetmenize olanak tanır. Araçlar menüsünde bir Bildirim kuralları girişi görmezseniz, şansınız kalmaz demektir ve isteseniz de istemeseniz de bildirim almaya devam edersiniz. Mükemmel olmayabilir, ama en azından biraz kontrolünüz var.

Hizmet Bülteni Olarak Bulut ve Her Şey

Bu AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, bulut güvenliği ve çok daha fazlası için en yeni kaynakınızdır. Teslim Edilen Pazartesi

Bugün kayıt olun

© Copyright 2020 | mobilegn.com